Campanie Electricieni 2017

0800 888 666

campanieelectricieni@recolamp.ro

Premii Campanie

Nivela DUPU Surubelnitea electrica Bosch + IXO
  Nivela DUPU Surubelnita Bosch
Au mai ramas: 287 205

PREMII CAMPANIE

Campania Recolamp “Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castiga premii garantat” este activa pana la 31 Decembrie 2017. Strange cat mai multe deseuri de iluminat si castiga pentru 200 de deseuri aduse o NIVELA DUPU, iar pentru 500 de deseuri aduse o Surubelnita Bosch.


Recolamp susţine şi promovează un mod responsabil de a gestiona deşeurile provenite din surse de iluminat şi vrea să îi implice şi pe specialiştii în domeniu – electricienii şi magazinele de produse electrice din România. Gestul de a colecta selectiv deşeurile, de a contribui la păstrarea unui mediu curat şi de a ajuta la reciclarea a cât mai multor becuri şi neoane arse, tinde să devină o obişnuinţă pentru toţi, iar împreună putem duce mai departe mesajul pentru un mediu curat, nepoluat.

rec_becuri.jpg

Reciclezi

Vă încurajăm să reciclați cât mai multe deșeuri de iluminat, fie că sunt becuri sau neoane arse. Fii tu cel care face primul pas pentru un mediu curat!

adu_magazin.jpg

Noi le colectăm

Avem peste 160 de magazine partenere și cu siguranță câteva în zona ta! Nu ezita să le cauți la noi pe site la secțiunea Magazine Partenere! 

castiga_premii.jpg

Câștigi!

Noi considerăm că cel mai important premiu este un mediu curat! Dar avem pregătite și alte premii care vă așteaptă garantat pe cei mai ecologiști dintre voi!

 

Noutăți / Știri

24 Mai 2017
Colectează becuri economice, LED-uri sau tuburi fluorescente si Recolamp iți oferă premii garantat!

Recolamp îi premiază pe toți cei care aduc pană pe 30 iunie deșeuri din echipamente electrice Mai multe informatii poti gasi aici

15 Feb 2017
Recolamp îi premiază pe cei mai activi participanți ai campaniei de reciclare! 

Cei mai activi producători/ importatori de echipamante de iluminat sunt premiați la fiecare ediție pentru implicarea lor în campania de reciclare Mai multe informatii poti gasi aici

05 Ian 2017
Campania Recolamp continuă si  în 2017!

"Ori de cate ori se arde un bec, recicleaza-l si castiga garantat premii" continua si in 2017. Mai multe informatii poti gasi aici 

01 Nov 2016
 Campania națională a Asociației Recolamp.

Mai multe informatii poti gasi aici 

17 Oct 2016  
O nouă campanie Recolamp!

„Ori de câte ori se arde un bec, reciclează-l şi câştigă garantat premii!” Perioada campaniei este 17 octombrie - 31 decembrie 2016.
Vezi noul afis al campaniei